WordPress Yazı Alanı Güncelleme Sorunu | Oku Kurtul?

organik hit programları zararlı mı
Organik Hit Programları Zararlı Mı Dikkat Oku Öğren?
24 Şubat 2019
Wordpress Metin Editörü Ekleme
WordPress Metin Editörü Ekleme Eklentisi Ayarları?
25 Şubat 2019

WordPress Yazı Alanı Güncelleme Sorunu | Oku Kurtul?

Wordpress Yazı Alanı Güncelleme sorunu

WordPress Yazı Alanı Güncelleme Sorunu?

WordPress web sitesi ya da bir blog sitesi kuranlar bugünlerde WordPress yazı alanı güncelleme sorunu ile sıkıntı yaşamakta ve devamlı güncelleme yaparak hata aldığını biliyorum. Çünkü aynı hataları bende alıyordum ve durumu kesin olarak çözdüm.

WordPress yazı editöründe devamlı güncelleme yapması sizi bunaltıyor ve sıkıntıya sokuyor dimi. Aynen bende bir makale yazmaya çalıştığım zaman çok sıkıntı çekiyordum. Hatta yazılarımı yazamıyor ve sürekli güncelleme yaparak engelliyordu.

Bende bu durumu araştırmaya ve zamanımı çalan ve de yazılarımı yazmamı engelleyen WordPress yazı alanı güncelleme sorununu çözmeye karar verdim. Çünkü bu sorunu Google‘de çok aradım ve bulamadım. Hatta youtube ve forum sitelerini de gezdim ama iş başa düştü.

Aşağıdaki resimde de görüleceği üzere WordPress yazı alanı Blok Düzenleyici alanıdır. İşte tamda bu alan benim çalışmamı sıkıntıya sokmaktadır. Ben WordPress klasik düzenleyici alanı istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı da buldum. Bu işlem WordPress yazı editörü değiştirme anlamına gelmektedir. Bu işlemi yapmak için,

Wordpress Yazı Alanı Güncelleme sorunu

Öncelikle WordPress yazı editörü ne gibi problemler çıkardığını sizlere madde madde belirtmek istiyorum. Sizde belirttiğim sorunlarla karşılaşıyorsanız doğru yazıyı okuyorsunuz demektir.

WordPress Yazı Alanı Güncelleme Sorunu ve Genel Problemleri

1 – WordPress yazı editöründe devamlı güncelleniyor sorunu,

2 – WordPress yazı editöründe sürekli kaydediliyor sorunu,

3 – İmlec devamlı sayfanın başına geçiyor sorunu,

4 – Yazı yazma ve silme sorunu,

5 – Görsel ekleme ve yer değiştirme sorunu,

6 – WordPress yazı editörü değişti sorunu,

WordPress yazı alanı güncelleme sorunu olarak bu maddeler gibi sorunlardan kurtulmak ve WordPress yazı editörünüzü daha kullanışlı olarak kullanmak için neler yapmanız gerektiğini hemen anlatayım.

WordPress Yazı Alanı Sorunu ve Kurtulma Yolu?

WordPress yazı editörü güncelleme sorunu ve devamlı kaydediliyor probleminden kurtulmak için yapmanız gereken öncelikle bir eklenti kurmak olmalıdır. Bu eklenti klasik düzenleyici eklentisidir.

Wordpress Yazı Alanı Güncelleme sorunu

WordPress admin paneli>>eklentiler>>yeni ekle diyerek klasik düzenleyici eklentisini yükleyin. Daha sonra admin panelinde ayarlar bölümünde yazma kısmına gidin ve klasik düzenleyici butonunu tıklayıp kaydedin.

Artık kendi kendine güncelleme yapmayacak ve devamlı kaydediliyor olmayacaktır. Sadece sizi sıkıntıya sokmadan taslak kaydetme işlemini otomatik olarak yapacaktır.

Wordpress Yazı Alanı Güncelleme sorunu

WordPress klasik düzenleyici ile çok sade ve rahat bir şekilde yazılarınızı ve içeriklerinizi de hazırlayabilirsiniz. Böylece WordPress yazı editörü değiştirme nasıl yapılır yazımın sonuna geldik.

Bu eklentiyi kurduktan sonra yazı editörünüze birçok işlev ekleyerek çok rahat makaleler oluşturmanıza yardımcı olacak bir diğer eklentiyi yüklemenizi tavsiye ederim. Aşağıdaki yazıma bakarak yapabilirsiniz.

Tavsiye Yazı: WordPress Metin Editörü Ekleme Eklentisi Ayarları?

wpwebblogger
wpwebblogger
Wordpress, Blogger ve Seo konuları hakkında özgün ve kaliteli içerikler sunmaya çalışan, her zaman kendini yenileyen ve geliştiren bir blogger. Tüm içerikler kişisel ve tamamen bilgi amaçlıdır.

2 Comments

  1. Mehmet dedi ki:

    Çok teşekkürler denemediğim şey kalmamıştı, FTP ayarları mi desen temaları etkisizleştirme mi desen herşeyi yapmıştım olmamıştı klasik düzenleyici eklentisini yükleyince sorun halloldu

Yorum Yazarak Katkı Sunabilirsiniz???

tr Turkish
X
%d blogcu bunu beğendi: