Flycod Ürün Yönetimi ve Web Sitede Yayımlama?

Flycod SEO Ayarları
Flycod SEO Ayarları ve Siteye reCAPHTA Ekleme?
8 Şubat 2019
Flycod kullanıcı yönetimi
Flycod Kullanıcı Yönetimi Ayarları ve Kullanıcı Yetkilendirme?
8 Şubat 2019

Flycod Ürün Yönetimi ve Web Sitede Yayımlama?

Flycod ürün yönetimi

FLYCOD Ürün Yönetimi Bölümü Ayarları?

Flycod ürün yönetimi ile kendinize uygun bir satış sitesi kurabilirsiniz. Bu sayede Flycod ile ziyaretçilerinize modern ve şık bir ürün tasarımı ile sunabileceğiniz web siteye sahip olacaksınız.

Ürün satışı ile ilgili bir web sitesi kurmak mı istiyorsunuz? Flycod sizin için herşeyi son teknolojik gelişmeleri takip ederek sunmaktadır. Bu da sizin sadece ürünlerinize ait görsel ve bilgileri girerek müşterilerinize sunmak kalıyor.

Flycod web sitenizin header yani üst kısmını ayarlamayı öğrenmek için FLYCOD Header Ayarlama, Arkaplan Rengi, Bağlantı | Resim Ayarları yazıma bakarak yapabilirsiniz.

Kategori ve sayfanızı eklemeyi öğrenmek için  FLYCOD Sayfa Ekleme ve Kategori Ekleme Nasıl Yapılır  yazıma bakarak nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Ayrıca web sitenizin SEO ayarlamasını yapmak için  FLYCOD SEO Ayarları Google Anaytics reCAPHTA Ayarı  yazıma bakarak yapabilirsiniz.

Haydi şimdi ürünlerimizi nasıl yerleştireceğiz ve web sitemizde nasıl yayımlayacağız adım adım takip ederek ürünleri yerleştirmeye başlayalım:

Flycod Ürün Yönetimi ve Web Sitede Yayımlama

Flycod Admin Paneli >> Ürün Yönetimi bölümünü tıklayın. Burada ilk yapmanız gereken katagori ekle butonu ile bir katalog kategorisi oluşturmalısınız.

 FLYCOD Ürün Yönetimi

Açılan ekranda oluşturacağınız kategorinize ait bilgileri bu kısıma girmelisiniz. Bu ekranda bulunan kısımlara bakalım:

1 – Üst Kategori: Eğer daha önce kategori oluşturduysanız onun altında bir kategori seçerek yayımlayabilirsiniz.

2 – Dil Seçiniz: Buradan istediğiniz dil seçimini yapabilirsiniz.

3 – Kategori Adı: Oluşturacağınız kategorinizin adını buraya girmelisiniz.

4 – Kategori Sıra: Dilerseniz kategorilerinize sıra verebilirsiniz.

Gerekli alanları doldurduktan sonra ekranın sağ alt kısmında bulunan ekle butonuna basarak sitenizde kategorinizi oluşturabilirsiniz.

 FLYCOD Ürün Yönetimi

Kategorinizi oluşturduktan sonra aynı sayfada ürün ekle butonuna basın ve açılan ekranda ürün sekmesine gelin ürününüze ait bilgileri girin.

1 – Kategori Seçiniz: Oluşturduğunuz kategorinizi buradan seçin.

2 – Ürün Adı: Web sitenize yükleyeceğiniz ürünün adını buraya girin.

3 – Ürün Resmi: Ürününüze ait görseli buradan yükleyebilirsiniz.

4 – Ürün Açıklaması: Bu kısma ürününüze ait kısa bir açıklamayı girebilirsiniz.

5 – Ödeme Linki: Flycod şimdilik iyzico ile ödeme sistemi çalışmaktadır. İyizico’a BURADAN giderek önce ürününüzü bu sitede paylaşın ve ödeme linkini alarak bu kutuya yerleştirmelisiniz. İlerleyen zamanlarda bu sistemle uğraşmanıza gerek kalmayacak, burada oluşturacağınız link ile ödeme gerçekleşmesi sağlanacaktır. 

6 – Sıra: İsterseniz ürünlerinize sıra verebilirsiniz.

7 – Aktif Mi?: Ürününüzün ak ya da pasif durumunu buradan belirleyebilirsiniz. Ekle butonuna basmadan devam edin.

 FLYCOD Ürün Yönetimi

Ürün ekle bölümünden özellik sekmesine gelin. Bu kısımda ürününüze ait özellikleri girebilirsiniz. Örneğin; ayakkabının renk-kırmızı, numara-42 gibi.

FLYCOD Ürün Yönetimi  

Ürün ekle bölümünün Ek Resim sekmesine gelin ve bu kısımda dilerseniz ürünlerinize ait ek resimleri yükleyerek, değişik görselleri ekleyip ekle/kaydet butonuna basarak ekleyebilirsiniz.

 FLYCOD Ürün Yönetimi

Ürün ekle bölümünün detay sekmesine gelin ve bu kısma da eklediğiniz ürün hakkında detaylı olarak bilgileri ekleyip, ekranın alt kısmında bulunan kaydet/ekle butonuna basın. 

 FLYCOD Ürün Yönetimi

Son olarak ürünlerinizi web sitenizde yayımlamak için Flycod Admin Paneli >> Site Sihirbazı bölümüne gelin. Web sitenizin anasayfasında header yani sitenizin üst bölümünde ürünler adlı sayfanın düzenle kısmından bağlantı başlığını tıklayın. 

Açılan ekranda standart sayfa seçimi sekmesinden otomatik eklenmiş olan ürünler bağlantısını seçerek tüm ürün kategorilerinizin ve ürünlerinizin yayımlanmasını sağlayabilirsiniz. 

 FLYCOD Ürün Yönetimi

Web sitenizde ürünlerinizin yayımlandığını kontrol etmek için aynı sayfada sağ alt kısımda bulunan siteye git butonunu tıklayarak kontrol edebilirsiniz. 

 FLYCOD Ürün Yönetimi

 

wpwebblogger
wpwebblogger
Wordpress, Blogger ve Seo konuları hakkında özgün ve kaliteli içerikler sunmaya çalışan, her zaman kendini yenileyen ve geliştiren bir blogger. Tüm içerikler kişisel ve tamamen bilgi amaçlıdır.

Yorum Yazarak Katkı Sunabilirsiniz???

tr Turkish
X
%d blogcu bunu beğendi: