Web Sitelere Reklam Veren Siteler 10+ En Çok Kazandıran?

neden paravan blog açılır
Neden Paravan Blog Açılır Ne İşe Yarar | Önemi?
19 Şubat 2019
bir hata oluştu lütfen sayfayı yenileyip tekrar deneyin
Bir Hata Oluştu Lütfen Sayfayı Yenileyip Tekrar Deneyin?
20 Şubat 2019

Web Sitelere Reklam Veren Siteler 10+ En Çok Kazandıran?

Web sitelere reklam veren siteler

 Web Sitelere Reklam Veren Siteler 10+ En Çok Kazandıran Reklam Siteleri?

Web sitelere reklam veren siteler sayesinde sitenizde birden çok reklam veren ve en çok kazandıran reklam siteleri ile daha çok para kazanabilirsiniz. Artık internet dünyasında reklam konusunda birçok alternatif sizleri bekliyor. Web sitesi ya da bir blog sitesi kurup para kazanmayı herkes istemektedir. Ama bunun için web sitenizin belli hitlere ulaşması çok büyük önem arz etmektedir. 

Ayrıca Google ile de iyi geçinmelisiniz. Ne kadar iyi geçinirseniz ve politikalarına uygun ve de yasal olmayan yollara başvurmadan yapacağınız web sitenizi Google çok iyi yerlere getirecektir. Bu da sizin sitenizi üst sıralara getirecek daha çok tık alarak hitinizin artması ve ziyaretçilerinizin çoğalmasını sağlayacaktır. 

Bütün bunlar sitenizin para kazanması için yapmanız gerekecek önemli uyarılardandır. Unutmayın Google’ı asla kandıramazsınız ve emeklerinizde boşa gidecektir. Şimdiden uyarayım. 

Web sitelere reklam veren siteler

Reklam ile para kazandıran siteler, reklam veren araçlar, reklam veren site, reklam vererek para kazanmak, reklam ile para kazandıran siteler, web sitelere reklam veren siteler ve en çok kazandıran reklam siteleri sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir yazı. Ayrıca Türkçe en iyi reklam veren siteleri ve de güvenilir reklam siteleri aşağıda belirtilmiştir.

Web Sitelere Reklam Veren Siteler Özellikle En Çok Kazandıran Reklam Siteleri?

1 – Google Adsense  

Dünyada en çok kullanılan reklam sitesi Google Adsense olduğunu bilmeyen yoktur. Web sitesi sahibi olanlar ilk önce Adsense ile reklam yayımlayarak para kazanmak için uğraşırlar. Google Adsense ile çalışmanın belli şartları olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Google Adsense ile çalışmak için web sitenizi yasalara ve Adsense’nin politikalarına uygun bir web site hazırlamalısınız.

Tavsiye Yazı: Google Adsense Onaylatma Yolları | Kesin Yöntem?

Daha sonra Adsense ile çalışmak için başvuruda bulunmalı ve size onay verilene kadar bir süre beklemelisiniz. Onay aldıktan sonra sitenizde reklam gösterimi başlayacak olup, artık dünyada en çok kullanılan reklam sitesi olan ve en çok kazandıran bu platformdan sizde para kazanmaya başlayabileceksiniz. Kazandığınız para 200 TL limitine geldiğinde size ödeme yapmaktadır. 

2 – Maxad 

Türkiye’de özellikle oyun ve video özellikli web sitelere sahip olanların en çok reklam aldıkları ve yayımlayarak para kazanmaya çalıştıkları sitelerin başında maxad gelmektedir. Maxad reklam veren sitesi çok farklı reklam modelleri sunarak, ziyaretçilerinizin ilgisini çekebilecek tarzlarda sunabilme imkanı da sunmaktadır.  

3 – Popad’ler

Bir diğer reklam veren ve para kazanmanızı sağlayacak olan popads sitesidir. Bu site ile adından anlaşılacağı üzere popup yani web sitenize ilk girişte kendisi otomatik olarak açılan ekran ile reklam sunan modeldir. İşte bu reklam modeli ile para kazandıran bir sitedir. Bu sistem ile kazandığınız paraları ödemeleri Payoneer aracı ile ödeme yapmaktadır.

4 – Admatic  

Türkiye’de reklamlardan en çok para kazandıran bir diğer reklam veren sitesidir. Admatic birçok reklam modeli sunmaktadır. Bu servisi kullanmanız için iyi bir hite sahip olmalısınız. Aksi takdirde sizlerle çalışamayacaklardır. Eğer iyi bit hite sahip değilseniz sitenizin hitinizi arttırdıktan sonra kesinlikle bu reklam veren siteyi tercih etmelisiniz.

Tavsiye Yazı: Site Trafiği Arttırma, Organik Hit Arttırma Yolları | Yanlışları?

5 – Pmob 

Bu platform sadece Türkiye’de hizmet vermektedir ve sadece altı farklı reklam modeli sunmanızı sağlamakta olup mobil kullanıcılarınızın yüksek olması gerekmektedir.

6 – Ligatus

Ligatus daha çok haber sitelerinde karşımıza çıkan reklam veren sitelerdendir. Tıklama başı değişen ücretler ile para kazanmanızı sağlamaktadır. Yine bu platformda ile çalışmak için web sitenizin yüksek bir hite sahip olması ilk şartlardandır.

7 – Reklam9

Reklam9 sitesi ile hem tıklama hem de gösterim ile reklamlardan para kazanabilirsiniz. Bu platform ile ödemeler bir hafta sonra yapılmaktadır. Alt limitte 20 TL olarak belirlenmiştir. Bu platform sayesinde farklı farklı reklam modelleri ile para kazanabilirsiniz.

8 – Reklamport

Reklamport servisi ile reklam vermeniz için iyi bir hite sahip olmanız gerekmektedir. Bu platform ile de para kazanabilirsiniz.

9 – Popmyads

Bu platform ile aynı popads gibi popup reklamları gibi olmasıdır. Popp reklamları kullanmak çoğu web site sahibi bugünlerde kullanmaktadır. Sizde bu tür reklam sunumları ile para kazanmak istiyorsanız popmyads ile hem tıklama hem de gösterim ile para kazanmaya başlayabilirsiniz.

10 – Reklamstore  

Birçok reklam seçeneği sunan ve reklamlara tıklama ile para kazanmanızı sağlayan reklam aracıdır. Bu platform da aylık olarak ödeme almanızı sağlamaktadır.

11 – Beşinci Masa

Desk-five reklam ile para kazanmak için hem gösterim hem de tıklama ile para kazanabilirsiniz. Bu platform ile belli bir hitiniz olması da gerekmektedir. Aksi takdirde kazancınız istediğiniz kadar olmayabilir.

wpwebblogger
wpwebblogger
Wordpress, Blogger ve Seo konuları hakkında özgün ve kaliteli içerikler sunmaya çalışan, her zaman kendini yenileyen ve geliştiren bir blogger. Tüm içerikler kişisel ve tamamen bilgi amaçlıdır.

Yorum Yazarak Katkı Sunabilirsiniz???

tr Turkish
X
%d blogcu bunu beğendi: